FIETSENCENTRUM VZW MOBIEL - FIETSVERHUUR
KORTRIJK • Bij Mobiel bent u aan het juiste adres om een fiets te huren. We verhuren zo'n 900 huurfietsen dus is er keuze genoeg!

Fietsverhuur aan particulieren : Voor wie er één of meerdere dagen op uit wil met de fiets hebben we zo'n 400 huurfietsen in ons aanbod. Je kan bij ons gewone stadsfietsen huren, maar we verhuren ook een groot aantal speciale fietsen zoals trekkingfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, tandems, steps, ligfietsen,...

Ook voor de kinderen bieden we heel wat oplossingen. Uiteraard verhuren we kinderfietsen in verschillende groottes, maar daarnaast ook aanhangfietsen, fietskarren, een kindertandem, steps en kinderzitjes.

Heel uniek zijn onze kleurrijke riksja's die iedereen in vervoering brengen! We beschikken over 2 originele Indonesische riksja's en enkele eigen ontwerpen. Ideaal om iemand te verrassen of je op een leuke, ludieke manier te verplaatsen van het stadhuis naar de kerk op je huwelijk bijvoorbeeld.

Fietsverhuur aan bedrijven : Werkgevers en werknemers die dagelijks pendelen helpen we graag vooruit! Aan bedrijven bieden we een leasecontract aan met goed uitgeruste bedrijfsfietsen en een tweemaandelijkse onderhoudsservice ter plaatse.

Fietsverhuur aan studenten : Voor de vele hogeschool- en universiteitsstudenten in Kortrijk staan zo'n 500 studentenfietsen klaar die aan studentvriendelijke prijzen verhuurd worden.
Minister Tacklaan 57
8500 Kortrijk
breng me hierheen